Kroken Drone

I’m back

Robert AndresenBlog Leave a Comment

Etter lange tider med mye utvikling og svært lite blogging, har jeg nå bestemt meg for å gjøre et forsøk igjen.

Jeg har lenge forsøkt å oppdatere rammeverket på min gamle hjemmeside, men finner rett og slett ikke tid til det. Innen jeg rekker å gjøre et forsøk, så er koden jeg startet på allerede utdatert. Så da prøver jeg denne gangen med WordPress, slik at jeg kan konsentrere meg mer om artikler enn selve rammeverket (har nok av andre rammeverk og prosjekter å holde styr på :-))

Min gamle hjemmeside vil nok stå urørt til den sakte men sikkert dør ut av alderdom, men den vil fortsatt være å finne her: http://robertan.com/web/dico/.

Jeg skal forsøke å flytte over og/eller oppdatere de mest leste artiklene på den gamle siden hit – da det er en del brukerguider, tips og triks som faktisk blir lest en del ser jeg… Takk til alle dere 🙂